50è aniversari de LIMIT Records

LIMIT Records celebra el 50è aniversari a la Biblioteca de Catalunya

50_anys_limit

El segell discogràfic LIMIT Records celebra el seu 50è aniversari amb una gran festa a la Biblioteca de Catalunya el proper dijous 6 de febrer a partir d’un quart de nou del vespre. L’acte inclourà música, imatge, paraula i gastronomia. 

Tot plegat, un gran esdeveniment obert a tothom per commemorar les cinc primeres dècades d’existència d’aquesta petita discogràfica (ara englobada dins la productora El Far Blau SL) amb un catàleg de gravacions basat en intèrprets, obres i compositors del nostre país sovint poc representats per les grans multinacionals del sector però d’una qualitat indiscutible i inqüestionable.

L’acte serà presentat per l’actriu Carme Sansa i comptarà amb la participació dels directors Edmon Colomer i Salvador Brotons així com de l’escriptor Oriol Pi de Cabanyes, els pianistes Daniel Blanch i Josep Surinyac, les cantants Maria Lluïsa Muntada i Inés Moraleda, la violinista Kalina Macuta, el productor Albert Moraleda i l’actual responsable de la productora, el periodista Bernat Deltell.

En el transcurs de la festa del 50è aniversari es presentaran també les quatre darreres novetats discogràfiques recentment publicades per LIMIT Records: Inventionen und Sinfonien (J. S. Bach. Leonora Milà: piano), Sonatas for violin and piano (J. Brahms / B. Bartók. Kalina Macuta: violí / Daniel Blanch: piano), Piano Works (R. Schumann / F. Mendelssohn. Leonora Milà: piano) i Mélodies (F. Poulenc. Maria Lluïsa Muntada: soprano / Josep Surinyac: piano).

El programa d’activitats del 50è aniversari s’inicia aquest dijous 6 de febrer i continuarà a l’endemà amb un altre acte a l’espai Tot Clàssic (c/ Costa de la pols, 16) de Palma de Mallorca. De cara als propers mesos està previst l’organització d’un ampli programa de concerts, presentacions, conferències i la publicació de més novetats discogràfiques.

Dia: dijous 6 de febrer
Hora inici: 20.15 hores
Durada: 1 hora, aprox.
Lloc: Biblioteca de Catalunya (c/ de l’Hospital, 56. Barcelona)
Espai: Sala Llevant

Al final de l’acte se servirà un refrigeri
Entrada lliure i oberta a tothom

Comments are closed.