Leonora Milà. El darrer escenari, en DVD i amb el diari ARA

web-facebook-mur-gran

El diari ARA distribuirà el DVD del concert-homenatge Leonora Milà. El darrer escenari el cap de setmana del 15 i 16 d’octubre del 2016. La distribució es fa just quan es compleix un any de la celebració de l’espectacle al Palau de la Música Catalana i és possible gràcies a un acord entre el diari ARA i El Far Blau. Coincidint amb el mateix cap de setmana, el programa Savis de TVC, presentat per Josep Puigbó, emet l’entrevista a Leonora Milà, una de les protagonistes del programa aquesta temporada.

El DVD del concert-homenatge a Leonora Milà s’ha realitzat a partir de les imatges enregistrades per Canal Blau TV, que van ser emeses per la Xarxa de Televisions Locals el 8 de gener del 2016. El DVD es pot adquirir per 9,95 euros i, a més, porta de regal un CD amb algunes de les millors peces de la pianista.

El DVD recull totes les interpretacions de l’espectacle Leonora Milà. El darrer escenari, que va ser presentat per l’actriu i amiga personal de Leonora Milà, Carme Sansa, i va comptar amb la participació, dels pianistes Albert Guinovart, Enrique Bagaría i Antoni Besses. Hi va actuar una representació del Saint Petersburg State Balle, acompanyada de la pianista Maria Lluïsa Moran; així com la violinista Oksana Solovievala; les cantants Maria Lluïsa Muntada, Inés Moraleda i Assumpta Mateu, amb Josep Surinyac al piano, i la Coral Isquione i Bitxac.

L’acte va comptar també amb la col·laboració dels escenògrafs Castells i Planas i de l’escriptor Oriol Pi de Cabanyes, el qual va glosar breument la trajectòria artística i vital de Leonora Milà.

Podeu veure un fragment del concert aquí, quan Leonora Milà i la violinista Oksana Solovieva interpreten “Danza ritual del fuego”, de Manuel de Falla,

Leonora Milà, protagonista a Savis de TVC.

La pianista i compositora Leonora Milà és una de les protagonistes de la nova temporada del programa Savis de TVC, dirigit i presentat per Josep Puigbó. L’entrevista s’emetrà divendres 14 d’octubre a les 22.15 h, al Canal 33, i diumenge 16 d’octubre a les 00.42 h. a TV.

Savis es defineix com un programa d’entrevistes en profunditat amb personatges que han tingut un paper clau en la nostra història recent i que no només l’han viscuda, sinó que han contribuït a escriure-la. Les entrevistes descobreixen aspectes íntims dels personatges sobre les seves vides i les circumstàncies que les han envoltades i s’interessen també per saber com veuen el complex moment actual i les nombroses incògnites que planteja el futur.

leonora-pg4-web

Comments are closed.