Leonora Milà diu adéu als escenaris

El darrer concert de la pianista serà el 15 d’octubre al Palau de la Música Catalana 

L’acompanyarà una nombrosa representació del món cultural del país

 

Leonora Milà

La pianista i compositora catalana Leonora Milà s’acomiadarà dels escenaris el proper dijous 15 d’octubre en un gran acte a la sala Petit Palau del Palau de la Música Catalana. Ho farà acompanyada per una nombrosa representació del món de la música i la cultura del nostre país, després d’una llarga trajectòria que abraça més de sis dècades d’activitat professional i que va començar, amb només sis anys, al mateix Palau de la Música, interpretant obra pròpia i el concert per a piano i orquestra KV488 de W. A. Mozart, acompanyada per l’Orquestra Ciutat de Barcelona.

El darrer concert de Leonora Milà constarà de dues parts ben diferenciades. En la primera part de l’acte, Milà interpretarà per darrera vegada davant del seu públic algunes conegudes peces de la seva extensa discografia. A la segona part, destacats representats del món de la música, la dansa i el teatre homenatjaran a aquesta singular pianista i compositora.

L’acte serà pre-sentat per l’actriu i amiga personal de Leonora Milà, Carme Sansa, i comptarà amb la participació, entre d’altres, dels pianistes Albert Guinovart, Enrique Bagaría i Antoni Besses. Hi haurà l’actuació d’una representació del Saint Petersburg State Ballet i un llarg etcètera de col·laboradors i amics vinguts d’arreu expressament per ser al costat de Leonora Milà en el seu comiat dels escenaris. L’acte comptarà també amb la col·laboració dels escenògrafs Castells i Planas i de la Coral Isquione. També hi seran presents destacats noms de la cultura del nostre país, com l’escriptor Oriol Pi de Cabanyes (el qual glosarà breument la trajectòria artística i vital de Leonora Milà) o els directors d’orquestra Edmon Colomer i Salvador Brotons, entre molts d’altres.

L’acte és organitzat per la productora El Far Blau SL i la seva filial discogràfica Limit Records, amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Comments are closed.