Les novetats de Limit Records ja es poden adquirir on-line

Classicsonline.com permet descarregar els nous CD 

Les 4 novetats discogràfiques publicades pel segell discogràfic de El Far Blau, Limit Records, amb motiu del seu 50è aniversari, es poden adquirir des d’aquest mes de gener a ClassicsOnline, on l’usuari pot comprar tot el treball o descarregar-se algunes de les seves peces en format MP3.

Tots aquests treballs han rebut bones crítiques per part de premsa especialitzada des de que es van donar a conèixer. Es tracta de Brahms and Bartók. Sonatas for violin and piano, del pianista Daniel Blanch i la violinista Kalina Macuta, i Poulenc. Melodies, de la soprano Maria Lluïsa Muntada i el pianista Josep Surinyac, i els dos treballs reeditats de la pianista Leonora Milà, Schumann and Mendelssohn. Piano Works i Johann Sebastian Bach. Inventionen un Sinfonien.

El Far Blau va arribar a un acord el 2013 amb la multinacional Naxos, un dels més grans segells discogràfics del món dedicat a la música clàssica i el jazz, per tal que aquesta es fes càrrec de la distribució i comercialització en línia de tot el catàleg discogràfic de Limit Records. D’aquesta manera Naxos va incorporar els CD i DVD de El Far Blau a la seva pàgina web des de la qual es poden comprar i descarregar.

 

Comments are closed.