Dues dosis de bona música aquest maig

 

El Far Blau aposta per dues propostes musicals de primer nivell per a la recta final de la temporada a l’Auditori Eduard Toldrà. Es tracta de l’espectacle De terra i foc, amb tres dels millors intèrprets catalans del moment, i d’un concert de Joan Isaac, que estarà acompanyat en la segona part, i de manera excepcional, pel pianista vilanoví Francesc Burrull.

De terra i foc, tindrà lloc diumenge 12 de maig a les 19.00h. Es tracta d’un concert barreja de música clàssica i d’arrel popular amb tres dels millors intèrprets catalans del moment: Assumpta Mateu (veu), Feliu Gasull (guitarra) i Olvido Lanza (violí). Interpretaran obres de Manuel de Falla, Xavier Montsalvatge, Feliu Gasull i d’altres de populars. L’entrada té un preu únic de 12 euros.

Divendres 17 de maig, a les 22.00h, el cantautor Joan Isaac presentarà el seu darrer disc, titulat Piano Piano, en un espectacle en què també repassarà els seus grans èxits. El concert serà molt especial, perquè Isaac (veu i guitarra) estarà acompanyat a la primera part pel seu pianista habitual, Enric Colomer, i a la segona part, i de manera excepcional, pel vilanoví Francesc Burrull, un dels millors pianistes de jazz del país. El preu de l’entrada anticipada és de 14 euros i, de 16 euros una hora abans del concert.

La compra d’entrades es pot fer a través de la web de l’Auditori, sense comissions ni cues i a la taquilla del Teatre Principal tots els dissabtes de cinc a vuit de la tarda.

(Imatge: el guitarrista Feliu Gasull)

Comments are closed.