Havaneres de Milà, interpretades per la pianista Judith Jáuregui

La pianista espanyola Judith Jáuregui oferirà un recital el 27 de maig a la Fundación Juan March (Madrid) amb obra dels compositors Leonora Milà, Albéniz, Turina, Debussy i Manuel de Falla, entre d’altres.

Jáuregui interpretarà les havaneres 2, 6, 8, 9 i 10 de Milà, unes petites peces musicals escrites als anys 90 i que han obtingut nombrosos reconeixements per part de crítica i públic. El concert, que comptarà amb la presència de la mateixa Milà entre el públic, començarà a les dotze del migdia.

Jáuregui és considerada actualment una de les grans pianistes espanyoles. Habitual dels principals escenaris nacionals (Auditorio Nacional de Madrid, Auditori de Barcelona, Auditorio de Zaragoza, Miguel Delibes de Valladolid, Festival de Granada, Peralada, Musika-Música o Quincena Musical donostiarra), Jáuregui ha fet el salt internacional en festivals i sales de referència com el Festival de piano de La Roque d’Anthéron, La Folle Journée (Nantes), el Festival de Montpellier, la Kammermusikwoche de Schloss Elmau (Alemanya), el National Center for the Performing Arts (Beijing) o el Suntory Hall de Tokyo, on va finalitzar la seva gira pel Japó com a solista de la Orquesta Nacional de España. En breu debutarà a Londres i París, en el Southbank Centre i a l’Auditori del Louvre, respectivament.

 

Comments are closed.